Neteja als boscos de ribera dels rius del Montseny

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’acció ha comptat amb la participació d’una quarantena de persones que han recollit, en total, uns 60 quilos de deixalles.

Després d’un estiu on el turisme d'interior ha salvat part de la temporada al Montseny, l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny va organitzar el passat dissabte, una jornada participativa, amb la finalitat de netejar alguns boscos de ribera del Montseny, que han sofert una gran freqüentació durant aquests mesos de calor.

Aquesta jornada va tenir lloc el dissabte tres d’octubre i es va realitzar, simultàniament, a diversos espais del Montseny: al curs alt de La Tordera, a la Riera de Vallcàrquera i a la Riera Major. L’acte va comptar amb el suport d’empreses d’educació ambiental del territori que van coordinar l’acció (Ademc Itineraris Montseny, Aprèn Serveis Ambientals i Viladrau Educació) així com amb el suport de les Diputacions de Barcelona i Girona.

La participació es va limitar a un grup de persones, segons normativa vigent del COVID i els participants van poder gaudir d’un esmorzar, gentilesa de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny i del material necessari per a la neteja. Des de l’associació es preveu continuar organitzant matinals com aquestes, que ajuden a mantenir l’entorn després de l’afluència massiva de visitants,en determinades èpoques de l’any.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 10:18