Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Figaró tema a tema

Projecte de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

 

En el Ple de la corporació celebrat el 3 de març de 2017,  va adoptar un acord entre ERC-AM i Figaró Progrés-PSC per crear un Projecte de promoció econòmica i desenvolupament local.

 

L’Ajuntament, en el marc del Catàleg 2017 de la Diputació de Barcelona, va demanar recursos per poder desenvolupar una anàlisi diagnòstic que ens permeti definir les estratègies i recursos necessaris per impulsar el desenvolupament econòmic al nostre municipi. Per tant, la finalitat és elaborar una reflexió estratègica conjunta i compartida sobre el desenvolupament econòmic de Figaró-Montmany per definir l’estratègia del municipi i les accions i recursos a desplegar en els propers anys, amb la implicació dels diferents agents del territori, per assolir un desenvolupament social i econòmic favorable.

 

La nova comissió de seguiment de desenvolupament local, formada per un regidor de cada partit amb representació al Consistori i de la tècnica de desenvolupament local i ocupació de l’Ajuntament,  assumirà la coordinació de la redacció d’aquesta reflexió estratègica, a la vegada que desenvoluparà i promourà totes aquelles accions encaminades a fomentar l’activitat econòmica al municipi.

 

El document signat dota de finançament amb 58.400€

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona