Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

29 de novembre de 2005

La ciutadania recupera la font de Can Cabona

Ciutadans i ciutadanes de Figaró-Montmany han recuperat la font de Can Cabona en un extraordinari acte de voluntariat i civisme organitzat per la Plataforma Salvem la Riereta, l'Ajuntament de Figaró-Montmany i els Caçadors del Senglar.

Recuperació de la font de Can Cabona

28 de novembre de 2005

El pressupost participatiu aprovat per unanimitat

El passat dissabte 26 de novembre tingué lloc l'acte de tancament del pressupost participatiu d'enguany en el qual el Ple Municipal, reunit en sessió extraordinària, va aprovar per unanimitat el resultat del Pressupost Participatiu, entregat a l'Alcaldessa...

Idèlia Tello, en representació de la Comissió Permanent de Participació Ciutadana, fa entrega dels resultats a l'Alcaldessa Gemma Sánchez

22 de novembre de 2005

Acord de Puiggraciós per a l'Ocupació

Aquest dimarts 22 de novembre s’ha signat al santuari de Puiggraciós (Figaró-Montmany) el conveni de col·laboració entre els municipis de l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, la Garriga i Tagamanent per tal de promoure accions destinades...

L'Alcaldessa, Gemma Sánchez, signa l'Acord de Puiggraciós

4 de novembre de 2005

Nous Plans d'Ocupació

La Regidoria de Serveis Personals i Promoció Econòmica continua impulsant l'ocupació al municipi.

25 d'octubre de 2005

Inauguració de la nova escola

El passat 23 d'octubre, la Consellera d'Educació, Marta Cid, i l'Alcaldessa de Figaró-Montmany, Gemma Sánchez, varen inaugurar de forma oficial la nova escola CEIP Montmany.

Inauguració de l'escola

25 d'octubre de 2005

2a exposició de bolets

Dissabte 29 d'octubre, de 17 a 20h i diumenge 30 d'octubre d' 11 a 14h, a la sala de Plens de l'Ajuntament tindrà lloc la II mostra de bolets de Figaró-Montmany organitzada per l'Ajuntament i la cooperativa Aprèn Serveis Ambientals.

17 d'octubre de 2005

Comença la senyalització de la Ruta Urbana

Aquests dies ha començat la senyalització de la Ruta Urbana del Figaró, un dels tres itineraris inclosos en la guia "Pas a Pas" editada l'any passat.

Modernisme d'estiueig a Figaró

19 de setembre de 2005

Més suports per a la valorització de Vallcàrquera

La Diputació de Barcelona, a través del programa "Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat", ha atorgat diverses subvencions al projecte "Vallcàrquera21" del Pla de Desenvolupament Local 2004-2007.

Visita escolar a Sant Pere de Vallcàrquera

17 d'agost de 2005

Figaró a les Jornades Europees del Patrimoni

Les Jornades Europees del Patrimoni són una iniciativa del Consell d'Europa i la Unió Europea que, sota el lema "Un patrimoni Comú", consisteix en tres dies de portes obertes i activitats entorn dels elements que configuren el patrimoni cultural dels...

Bandera JEP

16 d'agost de 2005

Festa Major 05: del 25/08 a l'1/09, participa-hi!

De nou arriba una de les festes més nostrades del municipi: la Festa Major. Una festa que ens uneix i que ens fa sentir a tots i totes ciutadans i ciutadanes del Figaró. Any rere any intentem incorporar nous elements que millorin la festa.

Festa Major 2005

RSS 2.0

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona