Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

13 de juliol de 2004

El Ple ratifica iniciar el Pressupost Participatiu

El Ple de l'Ajuntament de Figaró-Montmany va ratificar per unanimitat en la sessió plenaria del passat 12 de juliol de 2004 tirar endavant la redacció del pressupost del 2006 amb un procés participatiu.

6 de juliol de 2004

Campanya Prevenció Incendis

Inscriu-te al registre de voluntaris que s'ha obert per a una eventual emergència. Per tots és sabut que amb l’arribada de l’estiu s’incrementa notablement el risc d’incendi.

6 de juliol de 2004

Declaració per un camió de bombers en condicions

La Direcció General d'Emergències ha retirat el nou camió que havia arribat al Parc de Bombers Voluntaris de Figaró-Montmany tot assignant-los un camió antic i en molt males condicions; camió amb el qual els Bombers Voluntaris no estan disposats...

30 de juny de 2004

Tractament del pugó

Aquests dies haureu notat com algunes voreres del poble estaven enganxoses. Això és degut al pugó, un insecte que fa les nimfes a les fulles d'alguns arbres ocasionant-los danys i desprenent una substància enganxosa.

30 de juny de 2004

Requeriment a RENFE pel creuament de trens

L'Ajuntament de Figaró-Montmany ha acordat en Junta de Govern requerir a RENFE que estableixi un criteri referent a la via en què s'aturen els trens ja que actualment no s'informa als usuaris ni hi ha cap senyalització, fet que suposa un risc important.

Des...

30 de juny de 2004

Finalitza el primer Taller de Memòria

El primer Taller de Memòria per a la gent gran va finalitzar el passat dijous 1 de juliol amb l'entrega de diplomes per part de l'Alcaldessa de Figaró-Montmany.

24 de juny de 2004

Classes d'Aeròbic i Gimnàs

Fins al 28 de juny us podeu inscriure a les classes d'Aeròbic i de Gimnàs que organitza l'Ajuntament de Figaró-Montmany aquest estiu. Hi haurà dues sessions setmanals i el cost és de 20 euros.

21 de juny de 2004

Comissió Permanent de Participació

Josep Vila, Idèlia Tello i Xavi Pérez escollits representants de la ciutadania a la Comissió Permanent de Participació Ciutadana en les eleccions del passat diumenge 20 de juny.

En les eleccions hi varen participar 127 persones (3 vots nuls).

Imatge participació

14 de juny de 2004

Eleccions europees

El resultat de les eleccions europees al Figaró ha estat el següent:
CiU 106; PSC 88; ERC 56; PP 43; ICV 28; CUP 4; Els Verds 1; Estat Català 1; Per una Europa dels Treballadors i dels Pobles 1.

30 de maig de 2004

Celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient el proper 5 de juny, des de l'Ajuntament del Figaró s'ha desenvolupat una campanya de sensibilització per a l'estalvi d'aigua.

Logotip de la campanya d'estalvi d'aigua

RSS 2.0

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona