Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

24 de desembre de 2018

Aprovació dels Pressupostos de 2019 i el nou Reglament de Participació Ciutadana

El passat dijous dia 20 de desembre, durant el Ple Ordinari que es va celebrar, es van aprovar les Ordenances Fiscals i el Pressupost per al proper any 2019, amb els vots a favor d’ERC i de FP i, en contra, de la CAF, amb vuit vots favorables i un en...

24 de desembre de 2018

Nous actes incívics al municipi

S’han produït noves mostres d’actes incívics a Figaró-Montmany.
El primer cas va succeir divendres de la setmana passada a la via pública, on van ser abandonats una sèrie d’objectes i escombraries.

La pintada a l'Ajuntament

20 de desembre de 2018

S’han instal·lat 6 fanals fotovoltaics al municipi

S’han instal·lat 6 fanals proveïts de plaques solars.

Fotografia nocturna del fanal

20 de desembre de 2018

Quina Solidària 2018

El dimecres 26 de desembre es durà a terme la Quina Solidària del 2018. L’esdeveniment tindrà lloc a les 18:30 hores a la Sala del Nou Casino, i tots els beneficis es destinaran a l’associació sense ànim de lucre Pallapupas.

Quina 2018

17 de desembre de 2018

Convocatòria de les subvencions de bateries associades a instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum

Us informem que l’Institut Català de l’Energia ha obert la convocatòria de l'any 2018 per a la concessió de subvencions per a sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum.

17 de desembre de 2018

FigaArt i Caga Tió a la Plaça Anna Bosch

El proper diumenge 23 de desembre, a partir de les 10h, a la Plaça Anna Bosch hi podreu trobar tot tipus de parades d'alimentació i artesania per remanar i triar el millor regal d'aquestes festes.

FigaArt i Tió de Nadal

14 de desembre de 2018

Problema amb la porta del cementiri

S’ha produït un problema amb la porta del cementiri, i aquesta ha quedat despenjada. Ja s’ha trucat per dur a terme la seva reparació, però mentre això succeeix preguem a tots els visitants que no la tanquin.

La porta del cementiri s'ha despenjat

12 de desembre de 2018

S’ha restablert el subministrament d’aigua al barri de Vallcàrquera

Ja ha quedat restablerta la circulació d’aigua en tota la zona de Vallcàrquera. Recordem que es trobava, des de dilluns a la tarda, sense aigua com a conseqüència de l’avaria de les dues bombes que la impulsen cap a aquest barri.

11 de desembre de 2018

Avaria en les dues bombes d’aigua que impulsen l’aigua a Vallcàrquera

S’ha produït una avaria en les dues bombes que impulsen l’aigua del poble des del dipòsit fins al barri de Vallcàrquera.

5 de desembre de 2018

Els operadors mòbils oferiran serveis amb major velocitat i l’empresa Llega800 solucionarà de forma gratuïta totes les incidències que s’originin

Els operadors de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, començaran a oferir a Figaró-Montmany serveis de la xarxa 4G a la banda 800MHz, el que permetrà gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat a la tecnologia LTE (4G) amb una millor...

Funcionament de Llega800

RSS 2.0

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona