Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Ajuntament - Seu Electrònica

Infraestructura comuna de telecomunicacions (ICT)

Una ICT (infraestructura comuna de telecomunicacions) és la instal·lació que, emplaçada a l’interior dels edificis, permet l’accés efectiu, lliure i de qualitat als diversos serveis de telecomunicacions. Els edificis de nova construcció, o aquells sotmesos a gran rehabilitació, han de comptar amb una ICT, que ha d'incorporar, com a mínim, els serveis següents:

Televisió i ràdio per ones terrestres

La infraestructura ha de permetre la captació, mitjançant l’antena, l’adaptació del senyal i la distribució a tots els habitatges dels diferents programes de televisió i ràdio que s’emeten lliurement per ones terrestres. Això inclou actualment els canals de TDT en servei.

Televisió i ràdio per satèl·lit

La normativa obliga a preveure la distribució a tots els habitatges dels canals que es puguin rebre mitjançant una antena parabòlica, la instal·lació de la qual no és obligatòria.

Telefonia i accés als serveis de banda ampla

Es obligatòria la instal·lació del cablejat de telefonia fins a l’interior dels habitatges, de manera que l’operador únicament hagi de connectar-se al punt d’entrada de l’edifici, quan es contracti el servei.


On trobar el servei

Ajuntament- Habitatge

Directori

Ajuntament- Habitatge


Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona