Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Ajuntament - Seu Electrònica

ACCIÓ SOCIAL

Bus nocturn d’estiu per a joves

En què consisteix:


El Bus Nocturn és una iniciativa sorgida del projecte C17, el Pla Supramunicipal de Prevenció de Drogues i Promoció d'Hàbits Saludables de l'Alt Vallès Oriental.

Es tracta d'un autobús en línia discrecional que farà un recorregut pels cinc municipis adherits a aquest Pla Supramunicipal: l'Ametlla, Figaró-Montmany, les Franqueses, la Garriga, i el Tagamanent durant les nits que es celebrin festes majors o concerts enfocats principalment a la població jove, entre 14 i 30 anys aproximadament.

El projecte persegueix un gran objectiu que és el de reduir la sinistralitat a les carreteres oferint un servei de transport que substitueixi el cotxe o la moto i redueixi, així, la quantitat de joves que agafen un vehicle privat sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

Tots els joves que ho vulguin poden inscriure's al Centre Cívic o a l'Ajuntament. L'adquisició prèvia del bitllet és gratuïta. Per aquells que l'adquireixin la mateixa nit a la parada del bus o la carpa del Pla de Prevenció C17 instal·lada al concert hauran d'abonar 1€ per trajecte.

Per tornar a casa els i les joves podran agafar el bus cada 45 minuts.

Per a més informació: carla@c17.catDirectori

Ajuntament


Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona