Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

23/10/2017

El ForadCamp tanca una nova edició amb films de qualitat

  • Foradcamp 2017

    Foradcamp 2017


Enguany la Mostra ha tingut una Secció Oficial d'alt nivell composta per 14 curtmetratges de no ficció, provinents de 15 països. Ahir al vespre, es va concloure el segon dia de projeccions amb l'entrega de premis al Nou Casino del Figaró-Montmany.

El Jurat, composat per Eulàlia Iglesias, Jorge Caballero i Arturo Redín, ha atorgat el Premi del Jurat al Millor Documental, dotat amb 300 €, al curt “Nature: all rights reserved”, de Sebastian Mulder. El Jurat l’ha guardonat “Per oferir replantejar la mirada sobre la relació amb la natura en la societat postmoderna des d’una consciència autoreflexiva i irònica“.

Així mateix, el Jurat ha decidit atorgar una Menció Especial a “Ur Artean”, d’Íñigo Jiménez i Jesús María Palacios. El Jurat ha valorat la voluntat de la pel·lícula per “reconstruir la història d’unes figures fascinants i misterioses en un relat al voltant de la solitud de l’ésser humà en mig de la natura“.

El Premi Promofest de Distribució, consistent en bonus per a la distribució internacional del curt, ha estat per “E.B.C. 5.300 m”, de Léonard Kohli. INDOC, l’associació que atorgava el premi, ha valorat la capacitat del curtmetratge per “retratar d’una manera crítica i bella la vida al Camp Base de l’Everest, mostrant amb subtilesa i proximitat la massificació turística de l’aventura“.

La Menció Associació Cultural de Granollers, ha estat per “Kringloop”, de Katinka Baehr i Stefanie Visjager, “per un bon treball experimental, l'originalitat estètica i la densitat del guió”.

Finalment, el Premi del Públic: “Nature: all rights reserved”, de Sebastian Mulder


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona