Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

18/04/2018

L'Ajuntament senyalitzarà, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, la ruta geològica

  • replanteig Ruta geològica

    replanteig Ruta geològica


Aquest dimarts al matí ha tingut lloc l’acte de replanteig previ a l’inici dels treballs de senyalització de la ruta geològica. El replanteig l’ha portat a terme els tècnics municipals; l’empresa de senyalització Equiro; l’empresa Aprèn, encarregada de la redacció dels continguts de la ruta i  l'oficina tècnica de turisme de la Diputació de Barcelona, encarregada de la gestió del projecte.

L’orografia formada pel curs del riu Congost i dels seus afluents (Torrent de les Maries i Riera de Vallcàrquera) permeten l’aflorament dels estrats geològics presents a la zona.

Al costat Cingles de Bertí la carretera de Montmany (BV-1489) facilita el seguiment cronològic dels estrats i ajuda a la comprensió de les formacions geològiques.

Per tots aquests motius són continues les visites tant de les facultats de geologia de Catalunya (UB i UAB) com dels instituts i escoles pròxims a la zona. A més, la bona comunicació del Figaró, tan per carretera, C-17, com per tren, rodalies RENFE, permeten la fàcil afluència dels visitants de l’entorn.  Partint d’aquesta realitat, des de l’Ajuntament va creure convenient promoure un major coneixement dels valors que conté aquesta zona i d’aquesta manera dirigir als visitants cap als elements  d’interès del municipi.Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona