Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

02/05/2018

L’Ajuntament del Figaró ha adquirit tres aparells per atendre a les possibles persones que s’ofeguin per ennuegament als diferents equipaments del poble.

  • Aprell escola montmany

    Aprell escola montmany

  • aparell escola bressol

L’Ajuntament de Figaró-Montmany  ha adquirit tres aparells per atendre les posibles persones que s’ofeguin per ennuegament als diferents equipaments del municipi.

Els aparells “Dechoker” tenen una aparença similar a una xeringa amb una màscara i un tub de goma, i està dissenyat segons les edats. D'aquesta manera es pot treure l'objecte que obstrueix les vies respiratòries. S’adapta a la cara de cada infant i/o jove, aconseguint el tamany correcte del tub pel seu bon ús. Està preparat per qualsevol emergència per asfixia i/o ennuegament, i es troba registrat a la FDA (Food&Drugs Administration, USA) com a dispositiu mèdic.

Els aparells “Dechoker “han estat entregats a les directores de cada escola, segons les edats, a l’Escola Bressol El Fanalet i l’Escola Montmany. A més a més, els vigilants municipals disposaran d’un aparell al cotxe patrulla per atendre a qualsevol persona amb aquesta necessitat.  

D’aquesta manera, El Figaró es situa ens les primeres poblacions de la Catalunya Central, que ja disposa d’aquesta aparell.


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona