Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

27/06/2018

Un coet provoca un petit incendi forestal al Figaró

  • Incendi forestal

    Incendi forestal


Un petit incendi forestal ha cremat 100 metres quadrats de massa forestal a Figaró aquest dilluns a la tarda. El foc s’ha detectat a una zona propera a les vies de la línia de tren, al peu de la muntanya de la Cuspinera i durant unes hores ha provocat el tall de la línea ferroviaria.  Fins a la zona s’hi ha desplaçat un helicòpter bombarder dels Bombers que ha llençat aigua sobre la zona.

Es recorda a tots els veïns i veïnes que el nostre municipi, Figaró-Montmany, es troba situat dintre d’una de les zones considerades d’alt risc d’incendis forestals. És per això, que durant el període comprès entre el 15 de juny i el 15 de setembre, està absolutament prohibit:


a)  Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat. (Inclou barbacoes, a excepció que siguin de gas o d’obra amb mataguspires)

b) Llançar coets, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc. Es fa especial esment aquesta prohibició durant les revetlles. 

Segons l’article 15 del Decret 64/1995, 7 de març, pel qual s’estableixen mesures de prevenció d’incendis forestals.


Aquest Ajuntament té l’obligació, en cas de detectar la utilització de barbacoes no autoritzades, llançament de coets, etc., de posar-ho en coneixement dels Agents Rurals.


Per tant, es prega el compliment d’aquest Decret


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona