Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

04/10/2018

Fes la teva aportació al nou reglament de participació ciutadana i vine a la sessió de retorn el pròxim 4 d'octubre

  • Sessió de retorn

    Sessió de retorn


La Comissió Permanent de Participació Ciutadana del Figaró conjuntament amb  l’Ajuntament de Figaró-Montmany i el suport tècnic i econòmic de la diputació, ha engegat un procés participatiu per actualitzar les normes que regulen la participació ciutadana al Figaró.

Per a l’actualització del reglament s’han seguit les recomanacions del “Reglament tipus de participació ciutadana” publicat per la Diputació de Barcelona el 2017 i s’ha obert un debat en diferents espais per recollir aportacions de diferents entitats i veïns i veïnes del municipi. Els membres de la Comissió Permanent de Participació Ciutadana han expressat les seves propostes per millorar la participació ciutadana al municipi.

Les reflexions recollides han permès redactar el nou reglament de participació ciutadana amb l’objectiu de fer del Figaró-Montmany un municipi més participatiu i millorar la seva qualitat democràtica comptant amb la participació de la ciutadania.

Finalment, s’obre un període de consulta online per recollir opinions de la ciutadania que culminarà el dia 4 d’octubre amb la sessió de retorn del procés participatiu i la presentació del nou reglament.


A continuació trobaràs el reglament. 


Informació relacionada

Documents

Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona