Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

15/11/2018

Manteniment de la riera de Vallcàrquera

  • Riera de Vallcàrquera

    Riera de Vallcàrquera

  • Murs de pedra
  • Riera de Vallcàrquera
  • Riera de Vallcàrquera

Als pressupostos participatius del 2017, una de les propostes que va aconseguir més vots i, per tant, es va aprovar, va ser la del manteniment de la riera de Vallcàrquera. El dia 27 de setembre del 2018, l’empresa Aprèn Serveis Ambientals va iniciar els treballs per netejar l’anomenada “Riereta”. Aquesta tasca s’ha allargat durant un mes. S’han dut a terme diferents tipus de millores en tot l’espai de la riera.


En primer lloc, s’ha produït una neteja completa de tota la zona fluvial. Això es tradueix en procedir a treure tots els residus que hi havia al curs de la riera, així com arbres i branques que havien caigut en diferents punts. Al voltant de la riera, també s’han fet treballs de neteja i manteniment del pont de la font del Molí. Amb aquests actes, s’ha ajudat a millorar tot l’entorn i, a més, a que la vegetació autòctona es preservi.


D’altra banda, s’han recuperat, mitjançant la neteja, també els murs de pedra, que tenen un gran valor patrimonial. En aquest aspecte, s’han hagut de talar alguns arbres que malmetien els murs. A més, s’ha produït una millora de tot el camí fluvial, que és punt de pas per diverses rutes de senderisme de la zona.


Amb totes aquestes accions es contribueix a minimitzar també el risc de danys en qualsevol part de l’entorn, en cas de pluges fortes. 


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona