Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

20/11/2018

20N Dia Internacional de la Memòria Transgènere

  • La bandera té el color blau, fent referència al gènere masculí; rosa, relacionant-lo amb el femení, i blanc, que es refereix als que es mantenen neutrals o són d’ambdós gèneres.

    La bandera té el color blau, fent referència al gènere masculí; rosa, relacionant-lo amb el femení, i blanc, que es refereix als que es mantenen neutrals o són d’ambdós gèneres.


L’Ajuntament de Figaró-Montmany vol afegir-se a la celebració del Dia Internacional de la Memòria Transgènere, que es commemora avui, dia 20 de novembre. Es tracta d’un dia dedicat a totes les víctimes assassinades per odi i por a les persones transgènere.


Aquest dia es va crear, per part de Gwendolyn Ann Smith, en memòria a Rita Hester, una dona transsexual que va morir com a víctima d’un homicidi al 1998. Aquest acte i el poc respecte mostrat pels mitjans de comunicació quan informaven sobre l’assassinat, va provocar nombroses accions de condol i reflexió per part dels ciutadans. Així es com es va instaurar, aquell mateix any, el Dia Internacional de la Memòria Transgènere.


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona