Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

28/11/2018

Propostes dels Pressupostos Participatius que es realitzaran durant el proper any

  • Pressupostos participatius 2018

    Pressupostos participatius 2018


La primera proposta que es farà realitat és la d’ampliar el servei de vigilància mitjançant un augment horari de la vigilància municipal. Es tracta d’una millora pertanyent a l’àmbit de la seguretat ciutadana i a la qual es destinaran 3000 euros.


A més, hi ha altres propostes que es duran a terme. En primer lloc, trobem la de reformar un tram de la Carretera de Ribes, des del nombre 55 fins a la font de Ca l’Andreu, amb una ampliació de la zona d’estacionament. Aquesta reforma inclou també una zona amplia perquè els vianants i les persones amb mobilitat reduïda hi puguin circular sense problemes. Aquesta actuació tindrà uns costos de 12500 euros i s’inclou en l’àmbit de l’urbanisme.


Una altra proposta que es realitzarà properament és la d’habilitar una zona infantil a les piscines, amb tobogans, gronxadors i un sorral. En aquest cas, forma part de l’àmbit educatiu i s’hi destinaran 3000 euros.


Seguidament, es troba la d’habilitar una zona com a espai lúdic i de salut per a la gent gran on hi hagi mobiliari urbà que els permeti fer exercici per tal d’afavorir la seva condició física. A aquesta s’hi destinaran 5000 euros.


La darrera és la creació d’una APP a nivell local que permeti avisar i informar de temes d’interès general, així com de temes específics com activitats culturals o incidències. Aquesta proposta té un pressupost de 6500 euros.


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona