Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

05/12/2018

Els operadors mòbils oferiran serveis amb major velocitat i l’empresa Llega800 solucionarà de forma gratuïta totes les incidències que s’originin

  • Funcionament de Llega800

    Funcionament de Llega800


Els operadors de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, començaran a oferir a Figaró-Montmany serveis de la xarxa 4G a la banda 800MHz, el que permetrà gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat a la tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i una major extensió geogràfica.


Per tal de garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), les operadores han posat en marxa Llega800, una entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació a la recepció del senyal de televisió. Prestarà als ciutadans una sèrie de serveis gratuïts que inclouen, per una banda, una actuació prèvia, gràcies a la qual els residents a les zones de major afectació rebran un comunicat al seu domicili que els informarà de que a partir d’aquell moment podran sol·licitar de forma gratuïta l’adaptació de l’antena del seu edifici per tal d’evitar possibles incidències.


D’altra banda, es durà a terme un procediment correctiu després de que les estacions s’engeguin. Llega800 s’encarregarà d’atendre als usuaris afectats gestionant i resolvent possibles afectacions, també sense cap cost.


Per a gestionar aquests serveis, s’ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon d’atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web, www.llega800.es


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona