Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

10/11/2017

Nous actes d'incivisme a les àrees d’aportació de deixalles

  • Pneumatics

    Pneumatics


Aquesta setmana s'han produït nous abocaments il·legals a les àrees d'aportació de deixalles, concretament s'ha llençat una gran quantitat de pneumàtics vells als contenidors blaus. Aquest és un material que s'ha de portar a la deixalleria i en cap cas llençar-los als contenidors municipals.

Des de l'Ajuntament, volem demanar la col•laboració ciutadana tant en el fet de denunciar aquests episodis, com en l'ús adequat dels contenidors i del servei de recollida.
Segons l'Ordenança de Civisme i ús dels espais públics aprovada pel Ple Municipal el 7 d'octubre de 2013, estableix:
"Els materials residuals voluminosos, o els de petit format però de gran quantitat, han d'ser lliurats al servei de recollida de deixalles o directament a la deixalleria comarcal. "

Recordem que l'Ajuntament disposa d'un servei de recollida de trastos i andròmines cada 15 dies i una deixalleria mòbil tornarà, l'últim dissabte del mes.


Demanem la col·laboració dels ciutadans per poder evitar les imatges que s'han produït aquestes darreres setmanes. Hem de pensar que aquests episodis no fan més que malmetre la imatge del municipi.Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona