Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Actualitat

18/04/2018

Activa Prospect present a la comissió de seguiment el pla de desenvolupament econòmic del Figaró

  • Presentació comissió de seguiment

    Presentació comissió de seguiment


Dijous passat, l’empresa encarregada de redactar el pla de desenvolupament econòmic del municipi va presentar l’estudi "Estratègies i recursos necessaris per impulsar el desenvolupament econòmic a Figaró-Montmany" a la comissió de seguiment, formada per portaveus dels grups polítics i tècnics municipals.

 La finalitat de la trobada  va ser consensuar l’estratègia del municipi i les accions i recursos a desplegar en els propers anys per assolir un desenvolupament social i econòmic favorable.

La proposta de pensar estratègicament en com afrontem el futur amb un desenvolupament econòmic sostenible, respectuós amb l'entorn i la seva gent, va ser recollida per l'Ajuntament i forma part del PAM 2016-2019. Per aquest, és necessari poder establir les bases del model econòmic del municipi amb una estratègia participada i amb un consens sobre quins instruments i recursos són necessaris.


En els propers dies es presentarà a la resta de la ciutadania el retorn de tot aquest procés participatiu. Us hi esperem!


Comentaris

No hi han comentaris.

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona