Ajuntament de Figaró-Montmany

Escut Ajuntament de Figaró-Montmany

IDIOMES:

  • MIDA DEL TEXT      

Ajuntament - Seu Electrònica

04/11/2016

Procés selectiu per a la provisió d'una plaça temporal d'AODL: resultats concurs de mèrits

El passat divendres 21 d'octubre de 2016 es va publicar al Butlletí Oficial de la Província la convocatòria de selecció d'una plaça de treball temporal d'AODL- Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local. 

 

Atès que el passat 31 d’octubre va acabar el termini per a presentar sol·licituds i que s’han presentat 25 candidatures, publiquem els resultats del concurs de mèrits descrit a la base novena. Com ja s’indicava, les persones amb puntuació de mèrits superior a 3 punts passen a la fase d’entrevista.

 

Aquesta es realitzarà el proper DILLUNS 7 DE NOVEMBRE a les dependències de l’Ajuntament (Ctra de Ribes, 42-44) en els horaris indicats en la següent llista.

 

Les persones que no han acreditat estar inscrits a l’Oficina de Treball corresponent com a demandants d’ocupació en el moment de presentació de candidatures, hauran de subsanar la manca d’aquesta documentació en el moment de  la seva contractació si resulten seleccionats.  

 

Per a qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a l'Ajuntament presencialment, per telèfon al 938429111 o via correu electrònic a l'adreça figaro@diba.cat. 


Data oficial

4 de novembre de 2016

No


Informació relacionada

Documents


Signatari:
Verificant la signatura digital 
Data:
Verificant el Segell de Temps Verificant el Segell de Temps

Verifica

Ajuntament de Figaró–Montmany
Carretera de Ribes, 42-44
08590 Figaró-Montmany
Telèfon 637 281 633

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona